Youth Jacket Group
Youth Jacket Pink Lilac 2 (602x800)Youth Jacket Blue Navy (532x800)Youth Jacket Blue Navy 2 (560x800)Youth Jacket Pink Lilac (532x800)jopicsestava

Otroški plavalni jopič Konfidence™ za večje otroke in najstnike

44,99 

Počisti

Opis izdelka

Vsak otrok se želi počutiti varno in sigurno, ne glede na to pri katerih letih. Zaradi tega so naši otroški plavalni jopiči dovršeni za seznanjanje otrokov s plavalnimi radostmi in zabavo v takšnem okolju.

Narejeni so iz neoprena, plavalcu pa zagotavljajo toplino, udobje ter občutek varnosti. Hrbtna stran je kričeče rumene barve in zagotavlja visoko vidljivost staršem.

S prilagodljivim plavalnim sistemom, otroku nudi pomoč pri plavanju in lebdenju na vodi, ne da bi postal od njega odvisen. Z 8-mi plovci, ki so integrirani okoli telesa dosežemo, da so roke proste za plavalne gibe in kretnje.

S časom ko otrok pridobiva sigurnost in samozavest, plovce počasi odstranjujemo. Ko odstranimo še zadnji plovec naš otrok praktično že zna plavati. Naši jopiči so na voljo tudi v večjih konfekcijskih številkah. Dovršeni so tudi za starejše otroke, ki se učijo plavati, saj so alternativa rokavčkom, obroču in drugim plavalnim pripomočkom.

Jopič omogoča mnogo pravilnejšo držo med plavanjem kot katerikoli drugi plavalni pripomoček, kar otroku olajša učenje plavanja. Prilagodljiv spodnji del zagotavlja dober oprijem in ga lahko po potrebi odstranimo. Jopiči so namenjeni tako dečkom kot deklicam (unisex), hrbtna stran rumene barve pa poskrbi za visoko vidljivost.

Dodatne informacije

Barve:

vijolična/roza, modra/mornarsko modra

Velikosti:

8-10 let – 40 kg – 71 cm, 10-12 let – 45 kg – 79 cm, 12-14 let – 50 kg – 86 cm

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroški plavalni jopič Konfidence™ za večje otroke in najstnike”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja