O Konfidence

POSLANSTVO KONFIDENCA

Podjetje Konfidence je bilo ustanovljeno z namenom, da zadovolji potrebe otrok. Vsi se zavedamo, da so otroci naše največje bogastvo in da moramo za njih poskrbeti po naših najboljših močeh.

Naši izdelki varujejo in osrečujejo tako otroke, kot njihove starše po vsem svetu. Naši proizvodi so vrhunske kvalitete in cenovno zelo privlačni, kar potrjujete tudi Vi, ki se z novimi nakupi vedno znova vračate k nam.

Prepričani smo, da boste tako Vi, kot vaši otroci z našimi izdelki več kot zadovoljni.

Podjetje Konfidence posveča družbenim in etičnim odgovornostim ravno tolikšno pozornost kot kvalitetnemu nadzoru. Podjetje sledi mednarodno priznanim družbenim in etičnim kadrovskim standardom (SA8000 in Etični trgovinski pobudi – ETI). Na kratko to pomeni, da se spoštujejo pravice zaposlenih, ki imajo plače v skladu z nacionalno minimalno plačo ali ETI minimalno plačo, če je ta višja, dovoljeno je članstvo v sindikatih, prepovedano je prisilno delo in delo otrok.

Nadzor nad kvaliteto se začne že pri kontroli blaga v oddelku, kjer se preveri vse materiale tako, da so skladni z zahtevanimi specifikacijami za zagotavljanje kvalitete. Celoten delovni proces vključuje različne stopnje kontrole kvalitete, tako pri postopkih delno izdelanih kot tudi dokončnih izdelkih. Celotno osebje v proizvodnji spoštuje mednarodne standarde glede igel, vključno s shranjevanjem podatkov o nakladi igel kot tudi o kakršnih koli zlomih igel, s čimer se zagotavlja, da v končnem izdelku ne ostajajo delci igel. Vse naše izdelke pred pakiranjem tudi testiramo s kovinskim detektorjem.
Zaradi tega so stroški proizvodnje nekoliko višji kot pri tistih, ki pri svoji proizvodnji niso tako odgovorni. Vendar pa nam to zagotavlja zanesljivejši in zaupanja vreden standard in raven proizvodnje, predvsem pa mirno vest, saj ohranjamo človeški in spoštljiv odnos do vseh zaposlenih v podjetju.