Mini set za plavalni tečaj

38.98€

33.98€

MINI SET ZA PLAVALNI TEČAJ VKLJUČUJE:

BABYWARMO KONFIDENCE: grelna obleka za otroke od 3mesecev do +-32 mesecev, obleka otroke greje vodi in zunaj ščiti pred prepihom, preprečuje mrzlico za lažje oblačenje se obleka popolnoma razpne, v vodi pa imajo starši boljši oprijem otroka.

+

PRALNA PLENIČKE ZA PLAVANJE: je nepogrešljiv spremljevalec pri plavanju dojenčkov in malčkov, nastavljiva velikost z ježki in gumbkom od 3 do 30 mesecev,

 

Babywarma™ plavalna obleka je narejena iz mehkega neoprena, ki se udobno prilega na dojenčkovo telo ter ustvari topel objem. Dojenčki se v vodi zelo hitro ohladijo in jih začne zebsti, celo v ogrevanih bazenih. Neoprenske obleke naše malčke grejejo, v njih pa se počutijo varno in udobno. Obleke omogočajo dober oprijem in zaradi tega olajšajo delo tudi staršem. Šele sedaj ko sta starš in otrok oba vesela in zadovoljna, lahko maksimalno uživata .

 

- Odlična izbira za plavalne lekcije na bazenu in v morju,

- Svoboda gibanja: Noge in roke so na prostem, kar gibljivost še izboljša.  mehak neopren zagotavlja toplino in odlično gibljivost.

- Preprosta oblačenje: neoprenske obleke vseh velikosti se dajo popolnoma razpreti, kar pripomore k lahkotnemu oblačenju. Velcro® pritrjevanje zagotavlja popoln  prijem. Znotraj ene velikosti je možnost prilagajanja velikosti zaradi širokega Velcro traku, tako da se prilagaja različnim konstitucijam otrokom (suh, srednje, močnejši),

- Obleka se zapira spodaj iz strani in na ramenih,

- Neopren material debeline 2,5 mm iz katerega izdelana  otroška grelna obleka je nealergena. Ta material  je odličen izolator in poskrbi, da vašemu malčku temperaturna razlika pri vstopu v vodo ne bo šokantna , zagotavlja pa tudi manjši vzgon.

- Neopren je odporen na klor,

- Neopren zagotavlja 100% zaščito pred UV žarki na pokritih delih telesa

- Ščiti pred vetrom tako da je ob oblačnem vremeno primerno tudi za igro ob vodi, kot tudi v vetrovnih termalnih toplicah.

- Neoprenska obleka deluje tako, da zadržuje toploto telesa, ki jo ima plavalec pred vstopom

- Nudi higensko zaščito v bazenu že brez pleničk, se pa v bazenih priporoča z pleničko

- Razpeta obleka lahko služi kot mehka podloga za previjanje

                               

 

Priznanja ki jih je prijel izdelek Babywarma Konfidence:

__________________________________________________________________________________________

Pleničke za plavanje AquaNappy Konfidence, ki so kot nalašč za prve vodne zabave vašega dojenčka ali malčka. So nastavljive in primerne za otroke od treh mesecev pa vse do treh let starosti. Prijazne za dojenčkovo kožo in primerne za večkratno uporabo, tako da s tem pripomorejo tudi k manjšemu onesnaževanju okolja. so nastavljive, zato jih lahko uporabljamo na otrocih starih od tri mesece pa vse do treh let. Mehka podloga je prijazna za dojenčkovo kožo.  Perejo so lahko v stroju do 30 C - Nastavljive na različne velikosti z Velcro takovi - Blaga elastika v pasu in hlačnicah za večjo higieno in udobje - 3 plasti materiala za preprečevanje tistih nesreč.

  • najmanjša mera ob pasu - približno  30 cm
  • lnajvečja mera ob pasu  - približno 54 cm

Nagrade in priznanja, ki jih je dobil izdelek: