UV kapa za sonce in vodo

12.99€

UV kape z zaščito pred soncem v legionarskem stilu so nepogrešljiv spremljevalec ob sončnem vremenu.

Pred UV žarki ščitijo glavo, ušesa in vrat, medtem ko nadpovprečno velik ščit poskrbi za več sence na območju oči in obraza.

Te fantastične UV zaščitne kratke hlače se lahko kombinirajo z barvno usklajenimi uv majicami  in kratkimi hlačam  UV kratke hlače  ščitijo otroke pred nevarnimi UV žarki med poletnimi  meseci bodisi med igro na prostem ali na plaži, bazenu  ter na domačem vrtu.
 

UV- kape  imajo tudi najnovejšo UV barvno spreminjajočo tehnologijo. Če so prisotni UV žarki, se logotipi Konfidence na oblačilih različno obarvajo.

Sedaj ste lahko brez skrbi, kadar so malčki zaposleni z veselim igranjem na plaži, bazenu ali na prostem, saj boste takoj vedeli, kdaj jih kapa ščiti pred škodljivimi UV-žarki. Prednost te varnostne funkcije je tudi zabaven način, kako svoje malčke lažje naučiti glede varnosti pred soncem, saj bo kazalnik prinesel nasmeh na njihovih obrazih, ko opazujejo spreminjanje barve!

Kapa je  primerna za kopanje, saj se hitro posuši. Narejena je iz najkakovostnejše mehke likre in je večkrat preverjena, da zagotavlja najvišjo zaščito in nudi udobno počutje na prostem in v vodi.  

 

Nova trendovska kolekcija v barvi roza hibiskus in modra palma sta tudi v celoti barvno usklajeni z preostalimi izdelki »UV majica« in »UV kratke hlače«  ter pripomočki za plavanje »Jopič za učenje plavanja« ter »Grelna obleka za vodo in za veter«.