UV kratke hlače, kopalke za vodo in sonce -25%

14.99€

11.24€

Te fantastične UV zaščitne kratke hlače se lahko kombinirajo z barvno usklajenimi uv majicami ali pa se nosijo samostojno, primerne so tudi za uporabo kot kopalke, daljše hlačnice pa nudijo dodatno zaščito nog. UV kratke hlače  ščitijo otroke pred nevarnimi UV žarki med poletnimi  meseci bodisi med igro na prostem ali na plaži, bazenu  ter na domačem vrtu.
 

UV-majice imajo tudi najnovejšo UV barvno spreminjajočo tehnologijo. Če so prisotni UV žarki, se logotipi Konfidence na oblačilih različno obarvajo.

 

Sedaj ste lahko brez skrbi, kadar so malčki zaposleni z veselim igranjem na plaži, bazenu ali na prostem, saj boste takoj vedeli, kdaj jih obleka ščiti pred škodljivimi UV-žarki. Prednost te varnostne funkcije je tudi zabaven način, kako svoje malčke lažje naučiti glede varnosti pred soncem, saj bo kazalnik prinesel nasmeh na njihovih obrazih, ko opazujejo spreminjanje barve!

Kratke hlače-kopalke so primerne za kopanje, saj se hitro posušijo. Narejene so iz najkakovostnejše mehke likre in je večkrat preverjena, da zagotavlja najvišjo zaščito in nudi udobno počutje na prostem in v vodi.  

 

Nova trendovska kolekcija v barvi roza hibiskus in modra palma sta tudi v celoti barvno usklajeni z preostalimi izdelki »UV majica« in »UV kape«  ter pripomočki za plavanje »Jopič za učenje plavanja« ter »grelna obleka za vodo in za veter«.