GELLI BAFF je welnes izdelek žele za kopanje: 3+3 GRATIS

41.40€

19.75€

KAJ JE GELLI BAFF? Gelli Baff je Wellnes za posebaj prilagojen za otroke kot za odrasle.

Gelli Baff je edinstven, povsem varen prah, ki spremeni navadno vodo v čudovito, barvno lepljivo vodo!

GELLI BAFF  ni le zabava prilagojeno za otroke, uparablja se kot Welnes izdelek. Otroci bodo vzljubili kopanje! Primerno je tako za kopanje v banji, v otroških bazenih igranje v skledi, vedru… BREZ UMAZANIJE!

Gelli Baff ne vsebuje nevarnih snovi, kemikalij ter konzervansov. Je 100 % biorazgradljiv, in ne pušča sledi in umazanije v kadi, brisačah, tleh, pohištvu ter je poleg vsega še koristen za zdravje kože.

Gelli Baff deluje tako, da se v prvi fazi enakomerno potrese prah po površini vode ter opazujte čarobno spreminjanje navadne vode v zabaven in lepljiv žele. Po prenehanju igranja, v drugi fazi, se potrose priložen prah- raztopilo ter opazujte 5 min. kako se lepljiv žele spremeni nazaj v navadno vodo, tako da lahko odteče po odtoku.   Gelli Baff se kasneje, ne more več spremeniti v žele, zato je bojazen, da bi se vodovodne cevi zamašile, popolnoma odveč.

BARVE: PRINCESKA ROZA, MODRA LAGUNA, ZELENO MOČVIRJE, RDEČA LAVA, ORANŽNA, BARVA KOKA KOLE

 

NAVODILO ZA UPORABO:

Gelli Baff v kopalnici :  Kad napolnite s približno 40 litri tople vode ter potrosite prah (faza 1). Poizkusite čim bolj natančno odmeriti količino, upoštevajte da so kadi različne velikosti. Za najboljši rezultat enakomerno potrosite »izdelovalca želeja« izogibajte se kepam in grudam, saj podaljša proces izdelovanja želeja. Pustite 5 min, da se naredi žele, nato dobro premešajte in neverjetna zabava se lahko prične. V povprečju eno pakiranje zadostuje za 40-50 litrov gela. Več kot stresete praška v vodo, bolj gost je žele. Eno standardno pakiranje Gelli Baffa vsebuje 150g izdelovalca želejal (faza 1) ter 150 g uničevalca želeja (faza 2).

Gelli Baff na prostem: Gelli Baff je bil v osnovi namenjen za zabavo otrok ter da spremeni dolgočasno kopanje v neverjetno zabavo. Gelli Baff v zunanjih otroških bazenih ali vedrj poživi sončen poletni dan in je zabava tako za otroke, kot starše. Na voljo je posebno pakiranje za bazene ter dodatno polnenje (vsako pakiranje je enako 5 standardnim pakiranjem). Seveda se pa lahko dodaja tudi osnovno pakiranje.

 

Količina 1 paketa pakiranja zadostuje za ca. 40 litrov vode, zavisi od željene gostote želeja.