Otroška neoprenska obleka - Babywarma™ ZADNJI KOSI (od 0 do 6 mesecev)

24.99€

14.95€

Babywarma™ plavalna obleka Konfidende za dojenčke je narejena iz mehkega neoprena, ki se udobno prilega na dojenčkovo telo ter ustvari topel objem. Dojenčki se v vodi zelo hitro ohladijo in jih začne zebsti, celo v ogrevanih bazenih. Neoprenske obleke naše malčke grejejo, v njih pa se počutijo varno in udobno. Obleke omogočajo dober oprijem in zaradi tega olajšajo delo tudi staršem. Šele sedaj ko sta starš in otrok oba vesela in zadovoljna, lahko maksimalno uživata . Odlična izbira za plavalne lekcije na bazenu. Svoboda gibanja: mehak neopren zagotavlja toplino in odlično gibljivost. Noge in roke so na prostem, kar gibljivost še izboljša.

Preprosta menjava: vse neoprenske obleke Babywarma se dajo popolnoma razpreti, kar pripomore k lahkotnemu oblačenju. Velcro® pritrjevanje zagotavlja popoln oprijem.

Neopren material debeline 2,5 mm iz katerega izdelujemo otroške grelne obleke je enak kot pri odraslih grelnih oblekah. Ta material je odličen izolator in poskrbi, da vašemu malčku temperaturna razlika pri vstopu v vodo ne bo šokantna , zagotavlja pa tudi manjši vzgon. Neopren je odporen na klor in zagotavlja 100% zaščito pred UV žarki.

Mera za Babywarmo: Starost: Teža Od ramen do razkoraka (min) Širina (min) od rojstva do 6 mes. 3-7kg 35 cm 23 cm Širina in dolžina nastavljivi.