Plavanje dojenčkov

Plavanje je zelo pomembno in koristno za otrokov razvoj. S plavanjem se krepi kardiovaskularni sistem, saj se zaradi vpliva vode na telo pospeši dihanje s tem pa se okrepijo mišice srca in ožilja.

Plavanje pozitvno vpliva na rast kosti in skeleta. Temperaturne razlike vode in telesa vplivajo na sposobnost termoregulacije telesa, kar krepi imunski sistem.

Kdaj začeti s plavanjem? Velja pravilo, da je s plavanjem koristno začeti čim prej, ob predpostavki, da ima otrok vodo rad in se je ne boji. Strah pred vodo ni prirojen, temveč nastane zaradi slabih izkušenj oziroma nelagodnega počutja otroka v vodi.

Naša neoprenska oblačila zagotavljajo, da se otrok v vodi počuti kar najbolj udobno in toplo. Otroške neoprenske obleke so postale zelo priljubljene, saj starši želijo, da bi se njihovi malčki v vodi počutili kar najbolje. Dojenčki se v vodi zelo hitro ohladijo in jih začne zebsti, celo v ogrevanih bazenih.

Babywarma™ plavalna obleka je narejena iz mehkega neoprena, debeline 2 mm, ki se udobno prilagaja dojenčkovemu telesu ter ustvari topel objem. Neoprenske obleke naše malčke grejejo, v njih pa se počutijo varno in udobno. Šele sedaj ko sta otrok in starša zadovoljna in vesela, lahko oba uživata.

Neoprenske obleke so odlična izbira zlasti za plavanje v morju, kot tudi za učne ure plavanja na bazenu hkrati ščitijo pred vetrom in zagotavljajo 100% UV zaščito. Pod rubriko starost si lahko pogledate vse izdelke za najmlajše od 0-2 let proizvajalca Konfidence™ .

Prikaz vseh 7 rezultatov

Prikaz vseh 7 rezultatov