Kako kupiti

SPOŠTOVANI!

NAŠE IZDELKE JE MOŽNO KUPITI:

  • OSEBNO NA LOKACIJI PODJETJA – SKLADIŠČA
  • ALI PREKO SPLETNEGA NAROČILA

POTEK SPLETNEGA NAROČILA:

1. Izberite želeni izdelek in določite vse parametre (barva, velikost)

2. S klikom »kupi« izdelek dodajte v košarico

3. Izberite:

a. Nadaljuj nakup – dodate lahko nove izdelke

b. Osveži košarico – če želite odstraniti izdelek iz košarice

c. Zaključi z nakupom

4.Če izbranega izdelka ne želite kupiti, ga v košarici označite in kliknite “izbriši”.

DARILNI BONI 

V kolikor imate darilni bon s serijsko številko, vnesite serijsko številko bona ob zaključku nakupa in avtomatsko vam bomo odšteli vrednost bona. Z darilnim bonom s serijsko številko je mogoč nakup samo preko spleta oziroma pri nas v podjetju. Darilne bone vrednosti 20 € in 50 €, lahko naročite po elektronski pošti info@konfidence.si ali preko telefona 040 760 760.

NAČINI PLAČILA:

• plačilo po povzetju (pošiljke so odpremljene s Pošto Slovenije)

• po predračunu z nakazilom na naš TRR – NLB • v kratem bo možno z paypalom

CENE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. V primeru, da se pri izdelku pojavi veljavnost cene, je le to izrecno navedeno ob samem artiklu . Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

DOSTAVA

Blago, naročeno v spletni trgovini bomo odposlali v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi naslednji dan. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena, zato logističnemu centru posvečamo posebno pozornost. Da bi vam naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če ob dostavi niste na naslovu lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

STROŠEK DOSTAVE

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo:

• vse vrste artiklov: 3,50 EUR do vrednosti nakupa 50 EUR

• Nad vrednostjo nakupa 50 EUR ni stroška dostave

• Otroška vozila, kljub vrednostjo nad 50 EUR lahko terjajo plačilo poštnine, ti artikli so v prodajnem programu posebej označeni.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Če poleg takega artikla naročite še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna!