Akcija
UV MAJICA ZA OTROKE_0
Uv majica roza hibiskusUv majica modra palmaminehead-waves-konfidence 1Lifestyle-38minehead-waves-konfidence 2

UV majica za sonce in vodo

24,99  19,99 24,99 

Počisti

Opis izdelka

Te fantastične UV zaščitne majice z daljšimi rokavi nudijo dodatno zaščito rok. UV Majice ščitijo otroke pred nevarnimi UV žarki med poletnimi  meseci bodisi med igro na prostem ali na plaži, bazenu  ter na domačem vrtu. Majice pa so primerne tudi za kopanje, saj se hitro posušijo.

UV-majice imajo tudi najnovejšo UV barvno spreminjajočo tehnologijo. Če so prisotni UV žarki, se logotipi Konfidence na oblačilih različno obarvajo.

Sedaj ste lahko brez skrbi, kadar so malčki zaposleni z veselim igranjem na plaži, bazenu ali na prostem, saj boste takoj vedeli, kdaj jih obleka ščiti pred škodljivimi UV-žarki. Prednost te varnostne funkcije je tudi zabaven način, kako svoje malčke lažje naučiti glede varnosti pred soncem, saj bo kazalnik prinesel nasmeh na njihovih obrazih, ko opazujejo spreminjanje barve!

Majice so narejene iz najkakovostnejše mehke likre in je večkrat preverjena, da zagotavlja najvišjo zaščito in nudi udobno počutje na prostem in v vodi.

Nova trendovska kolekcija v barvi roza hibiskus in modra palma sta tudi v celoti barvno usklajeni z preostalimi izdelki »UV kratke hlače« in »UV kape«  ter pripomočki za plavanje »Jopič za učenje plavanja« ter »grelna obleka za vodo in za veter«.

Dodatne informacije

Barve:

modra palma, roza hibiskus

Velikosti:

1-2 let, 2-3 let, 4-5 let, 6-7 let

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “UV majica za sonce in vodo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja