UTRIPAJOČA IGRAČA BAZEN 2

Utripajoča igračka

4,99 

Počisti
Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis izdelka

Igračo lahko damo v vodo, in bo lebdela na gladini in na dotik prične utripati.

Mnogo učiteljev plavanja jih uporabljajo, saj je čudovita s tem že pri najmlajših dosežejo da se otroci premikajo proti igrači.

Igrača je zanimiva izobraževalno orodje, ki se uporablja v vodi za spodbujanje vaših malčkov, da plavajo proti njim. Ali pa samo zabava za čas kopeli, če nekaj teh plava okoli otroka. Seveda pa je potreben nadzor kadar je otrok  z njimi v bazenu ali kopalnici.

Dodatne informacije

Dimenzije 32 cm
Igrača:

delfin, riba klovn

Navodila za uporabo

Gelli Baff v kopalnici :  Kad napolnite s približno 40 litri tople vode ter potrosite prah (faza 1). Poizkusite čim bolj natančno odmeriti količino, upoštevajte da so kadi različne velikosti. Za najboljši rezultat enakomerno potrosite »izdelovalca želeja« izogibajte se kepam in grudam, saj podaljša proces izdelovanja želeja. Pustite 5 min, da se naredi žele, nato dobro premešajte in neverjetna zabava se lahko prične. V povprečju eno pakiranje zadostuje za 40-50 litrov gela. Več kot stresete praška v vodo, bolj gost je žele. Eno standardno pakiranje Gelli Baffa vsebuje 150g izdelovalca želejal (faza 1) ter 150 g uničevalca želeja (faza 2).

Gelli Baff na prostem: Gelli Baff je bil v osnovi namenjen za zabavo otrok ter da spremeni dolgočasno kopanje v neverjetno zabavo. Gelli Baff v zunanjih otroških bazenih ali vedrj poživi sončen poletni dan in je zabava tako za otroke, kot starše. Na voljo je posebno pakiranje za bazene ter dodatno polnjenje (vsako pakiranje je enako 5 standardnim pakiranjem). Seveda se pa lahko dodaja tudi osnovno pakiranje.

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Utripajoča igračka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja