RKS očala brezze
RKS očala za otroke BREZE PINKRKS očala za otroke BREZE TURKIZNARKS OČALA BREZZE, RKS OČALA EXPLORER_018722606_1917397078498108_1510672549283889152_n_0RKS očala za otroke BREZE bela pink_1

Otroška sončna očala RKS “Breeze” (4+ let)

19,95 

Počisti

Opis izdelka

Otroška sončna očala RKS model Brezze so očala za modne mlade gospodične  starosti 4-7 let in kvalitetno ščitijo otroške oči pred UV sevanjem. So klasičnega dizajna v novi preobrazbi, okvirji so obarvani v dveh barvnih odtenkih. Okvirji očal “FLEX FIT” so fleksibilni tako, da preživijo vse otroške zasuke in obrate pri igranju brez, da bi se zlomile. Očala so nedrobljiva in odporna na udarce, kvalitetni polikarbonatni okvirji in leče pa pripomoroje vsem avanturam na modnih brveh stilskega iziva.

Zabava na soncu z Brezze modelom sončnimi očali:

  • Udoben Flex Fit okvir
  • Odporna na udarce, nedrobljiva polikarbonatna leča
  • 100% UVA / UVB zaščita
  • UV 400 (do 400 nanometrov) 
  • Pakirano v prozornem etuijom z karabinom

Model obstaja v velikost 4+ in 7+ let

Real Kids Shades je vodilni ameriški izdelovalec in ponudnik sončnih očal za otroke. RKS pomaga staršem zagotoviti resno zaščito pred soncem za dojenčke, malčke in otroke do 12 let pred vnosom prekomerne svetlobe v oči, ki škoduje. Real Kids Shades zagotavlja udobje, trajnost in varnost. Izdelki RKS so strogo testirani, zagotavljajo skladnost s CPSIA so Certificirani s CE in imajo odobritev od FDA, da očala zagotavljajo 100% UVA in UVB zaščito.

Dobavitelj: RKS Nizozemska.

Dodatne informacije

Barve:

bela roza, roza češnja – zelena, turkizna – roza, vijolična – modra

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroška sončna očala RKS “Breeze” (4+ let)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja